Babies Bubbels Spa

Concept Babies Bubbels Spa - Babyspa

Graag verwelkom ik je voor een uniek en intiem moment tussen jou en je baby. Door middel van hydrotherapie gevolgd door een ontspannende babymassage stimuleer je de motorische en mentale ontwikkeling van jouw baby.

Babyspa te Loenhout

Concept Babies Bubbels Spa

Babies Bubbels Spa biedt een rustige, gezellige omgeving, waar je kan komen genieten van de natuur, de rust en zeker ook van elkaar!

Het heeft een gezellige achterliggende locatie, die bereikbaar is via een oprit en waar parkeerplek is voorzien. Het is een plek waar je volledig tot rust kan komen, de batterijen even samen kan opladen en waar je extra kan genieten van de hechte band tussen baby en ouder!

Graag verwelkom ik je voor een uniek en intiem moment tussen jou en je baby. Door middel van hydrotherapie gevolgd door een ontspannende babymassage stimuleer je de motorische en mentale ontwikkeling van jouw baby.

De kleintjes genieten het meeste als ze niet hongerig of vermoeid zijn. Daarom adviseren wij om minimum 30 minuten voor aanvang een laatste voeding te geven en een kort slaapje te laten doen.

Kom tegen het afgesproken uur naar de babyspa. Neem rustig plaats in de zeteltjes. Jij en je baby mogen al even wennen aan de nieuwe omgeving van de babyspa. Je krijgt een heerlijke kop koffie / thee of een glaasje water aangeboden. Alles ligt voor jouw kleintje klaar; zwemluier, badcape, handdoek en een drijfband. Wanneer de babyjacuzzi klaar is, mag je je baby beginnen uitkleden.

De ruimte is ongeveer 23 graden, waardoor je baby het niet koud zal krijgen. Je baby krijgt een drijfband om en mag dan het warme water in. De bubbels gaan aan als je baby gewend is aan het water. De duur van het floaten is maximum een half uurtje, maar is uiteraard ook afhankelijk van wat je baby’tje aangeeft. Is je baby klaar met floaten, gaan we over naar de babymassage. Jij gaat zelf je baby masseren en volgt de technieken die voorgedaan worden op een massagepop.

We masseren met 100% natuurlijke olie. Deze wordt goed door de babyhuid opgenomen. De olie geeft geen kleverig gevoel. Na de massage voelt de huid zijdezacht aan en is niet vettig.

Een volledige sessie zal maximaal een uur in beslag nemen.