Babies Bubbels Spa

Wie ben ik - Babies Bubbels Spa

Ik hou ervan om jullie baby’tje te verwennen en ervoor te zorgen dat jullie kleintje geniet. Even een momentje dat jullie als gezin tot rust kunnen komen. Even écht ontspannen en genieten van elkaar!

Wie ben ik? Babyspa

Wie ben ik?

Een nieuw gezicht achter Babies Bubbels Spa, dus wil ik me graag even aan je voorstellen…

Ik ben Veerle Vermeiren.

Al van kleins af heb ik een grote passie voor kindjes, dus startte ik in 1999 de opleiding kleuteronderwijs.

Jarenlang heb ik als kleuterjuf met heel veel liefde en plezier met kinderen mogen werken. Elke dag opnieuw genoot ik samen met hen van allerlei leuke momenten en activiteiten en was ik blij dat ik mijn steentje kon bijdragen in hun ontwikkeling.

Intussen werd ik ook trotse mama van mijn prachtige zoon Tibe. Door zelf mama te worden begreep ik nog beter hoe mooi en intens het moederschap kan zijn. Het vraagt veel onvoorwaardelijke liefde, geduld en ontzettend veel tijd, die in ons drukke leven zeer kostbaar is.

Door zelf mama te zijn en mijn ervaring als kleuterjuf, merkte ik nog beter op hoe belangrijk de ontwikkeling tijdens de eerste levensjaren van een kind wel zijn. Hoe belangrijk de band tussen ouder en kind is. Welke gevolgen vervelende kwaaltjes kunnen hebben op de ontwikkeling van een kind. Dat zowel ouders, als kinderen opgroeien in een flitsende, stresserende wereld. Alles gaat snel. We vergeten soms van te genieten.

Hier wilde ik heel graag iets mee gaan doen, dus ging ik op zoek…

en zo kwam ik bij…

BABIES BUBBELS SPA!!!

Ik hou ervan om jullie baby’tje te verwennen en ervoor te zorgen dat jullie kleintje geniet. Even een momentje dat jullie als gezin tot rust kunnen komen. Even écht ontspannen en genieten van elkaar!

Babies Bubbels Spa biedt een rustige, gezellige omgeving, waar je kan komen genieten van de natuur, de rust en zeker ook van elkaar! Het is een plek waar jullie volledig tot rust kunnen komen, de batterijen even samen kunnen opladen en jullie zo extra kunnen genieten van de hechte band tussen baby en ouder!

Time to relax and make memories!

Hopelijk mag ik jullie binnenkort ontvangen…

Veel liefs
Veerle