Babies Bubbels Spa

Algemene voorwaarden - Babies Bubbels Spa

Lees de algemene voorwaarden van Babies Bubbels Spa.

Algemene voorwaarden

Maak je een afspraak bij Babies Bubbels Spa dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

 • Babies Bubbels Spa is een spa en wellness voor baby’s. Dit houdt in een sessie hydrotherapie waarbij er voor elke baby nieuw zuiver water voorzien wordt. Daarnaast wordt er bij het arrangement babywellness ook babymassage voorzien.

 • Het betreden van Babies Bubbels Spa is geheel op eigen risico. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, allergische reactie, lichamelijk letsel, vermissing of schade aan uw eigendommen.

 • U bent als ouder of verzorger geheel verantwoordelijk voor uw eigen baby. Baby’s dienen ten allen tijde vergezeld te worden en in de gaten gehouden te worden door hun ouder(s) of voogd. Ook de temperatuur van het water moet telkens door de vergezelde persoon gecontroleerd worden.

 • De minimale leeftijd van een ouder of verzorgende moet 18 jaar zijn.

 • Staat uw baby onder behandeling van een arts of specialist, overleg dan vooraf met uw arts of specialist of de sessie wenselijk is.

 • Per sessie mogen er 2 personen per baby aanwezig zijn.

 • Bij het maken van een afspraak via telefoon, internet of mail zal u zich verbinden.
  Er is mogelijkheid tot kosteloze annulatie mits deze minimaal 24 uur voor de effectieve afspraak gebeurt. U kunt vervolgens deze afspraak kosteloos verzetten naar een ander moment, binnen de maand. U krijgt geen geld terug.
  Bij laattijdige annulaties (minder dan 24 uur op voorhand) wordt de sessie aangerekend. Late annulaties zorgen ervoor dat anderen deze plek niet meer kunnen innemen.
  Annuleert u niet of komt u niet op de afspraak zonder afmelding, dan zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.
  Deze annuleringsvoorwaarden gelden ook bij het betalen met een cadeaubon.

 • Betaling van diensten of producten dienen bij boeking voldaan te worden via een veilig betalingssysteem of via overschrijving. In de babyspa dienen producten onmiddellijk voldaan te worden, cash of via Payconiq.

 • U bent aan Babies Bubbels Spa een honorarium schuldig. Deze prijzen worden niet meer gewijzigd na het vastleggen van de afspraak. Daarvoor behoudt de verstrekker het recht ten allen tijde de prijzen aan te passen.
  Al onze tarieven zijn uitgedrukt in EURO en zijn inclusief BTW.

 • Indien u te laat komt op de afspraak, betekent dit dat uw gekozen sessie een kortere duur zal hebben, tenzij anders wordt overeengekomen. U zal wel het overeengekomen honorarium volledig betalen.

 • Wij houden rekening met uw baby. Indien een behoorlijke uitvoering niet mogelijk is, als uw baby blijft huilen tijdens de sessie, kunnen wij de sessie niet verlengen. Het is ook mogelijk dat uw baby te moe is waardoor hij/zij niet meer kan ontspannen tijdens de massage die volgt. Er wordt geen geld teruggegeven wanneer de sessie niet volledig kan worden uitgevoerd.

 • U kunt per arrangement een cadeaubon aankopen. Het spreekt voor zich dat deze cadeaubon enkel kan ingeruild worden voor de dienst die vermeldt staat.
  Elke cadeaubon is 1 jaar geldig, vanaf de datum waarop hij is aangekocht.
  De cadeaubon kan zowel via website, e-mail, als bericht besteld worden.
  Kiest u voor een digitale cadeaubon, dan wordt deze via e-mail naar u toegestuurd.
  Kiest u voor een fysieke cadeaubon, dan kan u deze na afspraak komen afhalen in de babyspa. Geef een seintje vooraf via bericht of per mail.
  Er wordt geen geld teruggegeven op een cadeaubon wanneer deze niet volledig wordt opgebruikt.

 • Tijdens een bezoekje aan Babies Bubbels Spa is het niet toegestaan om foto’s en/of video’s van andere baby’s/ouders te maken.

 • De verantwoordelijke van Babies Bubbels Spa zal steeds uw toestemming vragen voor het maken en publiceren van foto’s of filmpjes. Indien u dit niet graag heeft, mag u dit melden.

 • Geen enkel gegeven, foto’s of filmpjes mogen gekopieerd worden van onze website of social media.


Bij onduidelijkheid of vragen kan je ons altijd contacteren via onze contactpagina.