Onze babyspa

Welkom !

Babies Bubbels Spa biedt een rustige, gezellige omgeving, waar je kan komen genieten van de natuur, de rust en zeker ook van elkaar!

Het heeft een gezellige achterliggende locatie, die bereikbaar is via een oprit en waar parkeerplek is voorzien.
Het is een plek waar je volledig tot rust kan komen, de batterijen even samen kan opladen en waar je extra kan genieten van de hechte band tussen baby en ouder!

Ik ontvang jullie hartendiefjes graag met alle liefde en probeer er voor te zorgen dat jullie samen een uniek, gezellig en ontspannen moment beleven.

Time to relax and make memories !

Een bezoekje aan Babies Bubbels Spa...

Onze diensten

Hydrotherapie

Laat je baby heerlijk genieten in een luxe babyjaccuzi. Je baby is gewichtloos in het water waardoor hij zalig kan rondspartelen, net zoals in mama's buik. Je baby kan vrij bewegen in de babyjaccuzi waardoor hij zijn reflexen kan oefenen, noodzakelijk voor zijn verdere ontwikkeling.
Een sessie hydrotherapie biedt vele voordelen.

Kies de juiste hydrotherapie-sessie

Babywellness

Het is de manier bij uitstek voor qualitytime met een pasgeborene. Het maakt jouw baby helemaal ontspannen en versterkt eveneens ook de band tussen jou en jouw baby. Terwijl je je baby masseert, wordt hij/zij zich bewust van het eigen lichaam.

Kies de juiste babywellness-sessie

Voordeel

Wil je graag vaker komen genieten? Of wil jij het beste resultaat uit de sessie halen wanneer jouw baby fysieke ongemakken heeft?
Kies dan één van deze arrangementen tegen een voordelig tarief.

Kies de juiste voordeel-sessie